Despre noi

În anul 1999 începe producția de case pentru gradină, produs destinat exclusiv pentru piața din Germania. Din 2001, datorită retehnologizării s-a obținut o creștere a capacității de producție precum și o diversificare a acesteia, realizând case de dimensiuni mai mari., case de vacanta, case de locuit precum si alte constructii din lemn: foisoare, garaje, terase acoperite, adaposturi pentru animale, etc.
In anul 2002 a fost achizitionata o linie specializata pentru productia de tamplarie din lemn stratificat, OKOMA-GERMANIA.

Producem ferestre şi uşi din lemn stratificat atât pentru pentru echiparea caselor destinate exportului cat si pentru clientii interni.

Din 2004 am inceput productia de case panelizate pe structura din lemn. Avand in vedere lipsa standardelor pentru aceste constructii, societatea noastra a devenit membru al Asociatiei romane pentru promovarea constructiilor de locuinte cu tehnologii rapide de executie – APROCOR, toate constructiile pe care le realizam avand la baza standardele elaborate de acest organism.

DOXAR GRUP a obtinut şi deţine certificarea in managementul calitatii conform standardului ISO 9001:2008, protectiei mediului conform standardului SR EN ISO 14001:2005 si managementul sanatatii si securitatii ocupationale conform standardului OHSAS 18001:2007.
In prezent colectivul DOXAR GRUP este format din 100 de persoane cu o medie de varsta de 35 ani, ceea ce ne face sa fim optimisti in ceea ce priveste abordarea viitorului si a exigentelor europene.

De ce case din lemn DOXAR?

Tehnologia de fabricație a caselor din lemn DOXAR

Certificări case DOXAR

Întrebări frecvente despre case din lemn