CASE DIN LEMN

Dacă ești în căutarea unui loc de evadare din orașele de beton sau dacă ești un iubitor de natură și îți dorești să îți trăiești viața într-un mod sănătos, Doxar vine în ajutorul tău cu o gamă largă de case din lemn sau cabane din lemn de vânzare, ce reprezintă o soluție ideală pentru toți iubitorii de natură. Au un aspect rustic deosebit și sunt realizate din grinzi masive prelucrate pe patru feșe, îmbinate pe verticală cu dublu nut și feder și la colț prin chertare fără folosirea cuielor sau pieselor metalice.

O casă din lemn la cheie are un preț în 2022 ceva mai ieftin decât o casă din BCA sau din cărămidă. Cu o casă de lemn prețul nu trebuie sa fie o problemă, deoarece nu trebuie să economisești bani ani de zile. Dacă ești în căutarea unui producător de case din lemn, ce oferă produse și servicii de înaltă calitate, la un preț cât mai decent, Doxar poate fi rezultatul căutărilor tale.

Nu ezita să ne contactezi, iar echipa Doxar îți poate personaliza oferta după cerințele și nevoile tale, oferindu-ți o casă de lemn la un preț cât mai ieftin.


Proiectele noastre:


Atât casele din lemn, cât și cabanele din lemn, prezintă diverse avantaje, precum:

beenhere

Economii de energie

beenhere

Rezistență ridicată la seisme

beenhere

Mediu de viață ecologic

beenhere

Personalizabile

beenhere

Prețuri avantajoase

beenhere

Calitate superioară


Cum facem?

Deservită de un colectiv de specialiști dedicați, o asemenea capacitate de producție a permis ca Doxar să abordeze șantiere de la nivelul de casă individuală, până la cartiere rezidențiale.


Întrebări frecvente

1. Care este prețul unei case din lemn? Dar prețul unei cabane din lemn?

Încă de la bun început trebuie să ști că prețul unei case din lemn sau a unei cabane din lemn se calculează în funcție de o mulțime de factori. Primul factor de influență al costurilor este tipul materialului ales. Cu cât materialele sunt mai greu de obținut și de montat, cu atât și costurile vor fi mai mari. În al doilea rând, trebuie menționat faptul că tarifele se calculează la metru pătrat.

Acestea fiind spuse, în principiu, prețul unei case din lemn sau a unei cabane din lemn poate să varieze în funcție de complexitatea proiectului. Cabanele din lemn pot avea prețuri mult mai ieftine și pot avea un timp de construcție mai mic, în comparație cu construcția unei case din lemn, dar prețul poate să difere în funcție de cerințe. Dacă dorești să obții o ofertă personalizată, îți recomandăm să ne contactezi și să ne ceri o ofertă. Echipa Doxar îți poate prezenta prețul unor modele prefabricate, iar dacă dorești un proiect personalizat, îți vom putea calcula costurile finale în funcție de cerințe.

2. Pot să îmi construiesc o casă de lemn cu un preț de 5.000 euro? Dar cu un preț de 10.000 euro?

În calculul de preț al unei case din lemn la cheie trebuie să ținem cont de o mulțime de factori. Nu îți putem da aici o sumă exactă, dar ne poți cere o ofertă. În funcție de complexitatea proiectului, Doxar îți poate personaliza oferta și îți poate face o propunere de preț cât mai avantajoasă.

3. Cât costă o casă din lemn de 80 m2?

Prețul unei case din lemn poate să difere, pe lângă suprafața de construcție dorită, și în funcție de alte criterii de bază, precum materialele, montajul, dar și alte cerințe ale clienților. Dacă dorești o ofertă de preț pentru o casă de lemn ne poți contacta. În funcție de complexitatea proiectului, Doxar îți poate personaliza oferta și îți poate face o propunere de preț cât mai avantajoasă.