În anul 1999 începe producția de case pentru gradină, produs destinat exclusiv pentru piața din Germania. Din 2001, datorită retehnologizării s-a obținut o creștere a capacității de producție precum și o diversificare a acesteia, realizând case de dimensiuni mai mari, case de vacanta, case de locuit precum si alte construcții din lemn: foișoare, garaje, terase acoperite, adăposturi pentru animale, etc.
În anul 2002 a fost achiziționată o linie specializată pentru producția de tâmplărie din lemn stratificat, OKOMA-GERMANIA.

Producem ferestre şi uşi din lemn stratificat atât pentru echiparea caselor destinate exportului, cât și pentru clienții interni.

Din 2004 am început producția de case panelizate pe structură din lemn. Având în vedere lipsa standardelor pentru aceste construcții, societatea noastră a devenit membru al Asociației Române pentru promovarea construcțiilor de locuințe cu tehnologii rapide de execuție APROCOR, toate construcțiile pe care le realizăm având la bază standardele elaborate de acest organism.

DOXAR GRUP a obținut şi deţine certificarea în managementul calității conform standardului ISO 9001:2008, protecției mediului conform standardului SR EN ISO 14001:2005 și managementul sănătății și securității ocupaționale conform standardului SR ISO 45001:2018.
În prezent colectivul DOXAR GRUP este format din 100 de persoane cu o medie de vârstă de 35 ani, ceea ce ne face sa fim optimiști în ceea ce privește abordarea viitorului și a exigentelor europene.

De ce case din lemn DOXAR?

 

Parteneri din mediul online