DOMURI

Din ce în ce mai populare în prezent și în România, casele de tip domuri din lemn prezintă numeroase avantaje față de arhitectura convențională. Inspirate fiind de diverse forme din natură, aceste case au structuri ușoare și sunt foarte stabile.

Fie că îți dorești o casă tip dom pentru locuit permanent, pentru a petrece vacanțele alături de cei dragi sau îți dorești o clădire mai diferită pentru afacerea ta, domurile pot avea diverse întrebuințări și un design unic.

Datorită formei sferice pe care o poate avea un dom, prezintă o rezistență foarte mare la cutremure și intemperii. Are o acustică impecabilă și redă o senzație de spațialitate, ceea ce oferă o mare creativitate locuitorilor. Această formă oferă o ventilație uniformă, aerul circulă de jos în sus, iar prin acest mod se reduce umiditatea și se menține o temperatură constantă în interior.


Portofoliul nostru cu proiecte conține în prezent două tipuri de construcții de domuri din lemn:


Dacă ești în căutarea unui constructor profesionist, care să fie receptiv la diverse idei noi și originale, Doxar poate fi soluția căutărilor tale. Nu ezita să ne ceri o ofertă, iar noi îți vom oferi în schimb servicii și produse de înaltă calitate, dar și sprijin profesional în alegerea soluțiilor optime.