TÂMPLĂRIE DIN ALUMINIU

Începând cu anul 2016, pentru a veni în întâmpinarea clienților, Doxar adaugă un nou produs în portofoliu: ferestre și uși din aluminiu.

Din punct de vedere constructiv, dispunem de următoarele tipuri de tâmplărie de aluminiu:


PROFILE DIN ALUMINIU, SISTEM COR-60

Detalii tehnice:

Coeficient de transfer termic Uw de la 1,0 w/m2K, acesta variind în funcție de tipul și dimensiunile vitrajului termoizolant.

Specificații tehnice: Izolare acustică maximă Rw=48 dB / Grosime toc 60 mm / Grosime cercevea 68 mm / Spațiu maxim pentru vitrare 45 mm;

Rezistența la vânt ( cadru deformare ) – clasa C5 / Permeabilitatea aerului – clasa 4 / Etanșeitatea la apă – clasa E1200.


PROFILE DIN ALUMINIU, SISTEM COR-70

Detalii tehnice:

Coeficient de transfer termic Uw de la 0,8 w/m2K, acesta variind în funcție de tipul și dimensiunile vitrajului termoizolant.

Specificații tehnice: Izolare acustică maximă Rw=46 dB / Grosime toc 70 mm / Grosime cercevea 75 mm / Spațiu maxim pentru vitrare 58 mm;

Rezistența la vânt ( cadru deformare ) – clasa C5 / Permeabilitatea aerului – clasa 4 / Etanșeitatea la apă – clasa E1500.


PROFILE DIN ALUMINIU, SISTEM COR-URBAN

Detalii tehnice:

Sistem cu balamale cu foaie dublă ascunsă de 122 mm, care are 4 rânduri de sticlă pentru o totală izolare acustică și termică. Posibilitatea folosirii jaluzelei sau a storului în camera interioară (65 mm), manual sau automat. Permite accesul la această cameră pentru curățare și întreținere. Prezintă un sistem de 4 garnituri pentru îmbunătățirea izolației acustice și termice.

Coeficient de transfer termic Uw de la 1,2 w/m2K, acesta variind în funcție de tipul și dimensiunile vitrajului termoizolant.

Specificații tehnice: Izolare acustică maximă Rw=50 dB / Grosime toc 122 mm / Grosime cercevea 121 mm / Spațiu maxim pentru vitrare: foaie exterioară 22 mm, foaie interioară 30 mm;

Rezistența la vânt ( cadru deformare ) – clasa C5 / Permeabilitatea aerului – clasa 4 / Etanșeitatea la apă – clasa E1650.


PROFILE DIN ALUMINIU, SISTEM COR-VISION

Detalii tehnice:

Sistem pentru ferestre și uși glisante de aluminiu.

Coeficient de transfer termic Uw de la 1,4 w/m2K, acesta variind în funcție de tipul și dimensiunile vitrajului termoizolant.

Specificații tehnice: Izolare acustică maximă Rw=41 dB / Grosime toc 116 mm / Grosime cercevea 37 mm / Spațiu maxim pentru vitrare 30 mm;

Rezistența la vânt ( cadru deformare ) – clasa VC5 / Permeabilitatea aerului – clasa A4 / Etanșeitatea la apă – clasa E7A.


Tâmplăria din aluminiu reprezintă opțiunea ideală pentru clădiri mari sau locuințe, pentru care durabilitatea este factorul principal. Comandă acum, de la Doxar, tâmplărie de aluminiu la cel mai bun preț!

Tâmplăria de aluminiu aduce un grad ridicat de stabilitate, eficiență energetică, valoare crescută, cadru îngust și modern, funcționare bună, întreținere minimă și durată lungă de viață. În plus, are avantajul de a oferi o protecție ridicată împotriva schimbărilor climatice, are protecție de înaltă securitate împotriva tentativelor de efracție și izolare fonică superioară.

Cu rezistență sporită și, în același timp, greutate redusă, ferestrele și ușile de aluminiu sunt elegante, putând fi integrate ușor în orice clădire. În același timp, acestea permit pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în locuința ta.

Proiectul Phoenix, Luxemburg

~ Profile din aluminiu, sistem COR 70, cu pachet de sticlă triplex și gardă de corp Juliet Balcony Cortizo ~


O ușă din aluminiu de exterior se remarcă prin proprietăți superioare de izolație termică și fonică, alături de protecție antiefracție ridicată și durabilitate excelentă în timp. În plus, ușa din aluminiu are un design modern și elegant, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural. Oferim diverse modele de uși din aluminiu de exterior, printre care și uși glisante de aluminiu. O ușă glisantă de aluminiu poate fi mai practică și mai ușor de întreținut și poate avea un preț foarte accesibil.

Pentru a vizualiza întreaga gamă de produse pe care le realizăm, vă invităm să vizitați site-ul www.cortizo.ro, furnizorul nostru de profile de aluminiu, accesorii și sisteme.

Nu ezita să ne ceri o ofertă! Doxar îți poate oferi cele mai bune produse și servicii, la o calitate superioară!