FOIȘOARE DIN LEMN

Foișoare din lemn

Un foișor din lemn este alegerea ideală în cazul în care nu ai o terasă sau o căsuță de grădină, sau vrei să îți faci un colț de relaxare într-un loc liniștit din grădina ta. Mulți dintre cei care au amenajări cu foișoare în curtea casei spun că acolo își petrec majoritatea timpului, mai ales când vremea este prielnică. Un foișor din lemn poate fi folosit atât pentru a lua masa în aer liber alături de cei dragi, cât și pentru primirea musafirilor în sezonul cald.


Forme și modele

Executăm numeroase construcții de foișoare din lemn pe comandă, pentru curte și grădină. Utilizăm materiale și accesorii de înaltă calitate, ținând cont de preferințele sau proiectul ales de către tine. Suntem unul dintre producătorii de foișoare din lemn din România care abordează diverse stiluri și forme, atent proiectate, exact după cerințele și nevoile tale.

Foișoarele dreptunghiulare

Foișoarele hexagonale sau octogonale


Pergole din lemn

O pergolă din lemn este o construcție cu formă dreptunghiulară, elegantă și potrivită pentru a crea un spațiu privat si confortabil chiar în curtea ta. Prin urmare, dacă dorești sa faci o schimbare nouă pentru grădina casei tale, contactează-ne pentru a-ți oferi diverse sfaturi și modele de pergole din lemn. Grădina casei tale va prinde contur cu cea mai frumoasă pergolă de lemn realizată la comandă. Construcția unei pergole din lemn îți poate asigura protecție sporita mai ales în timpul zilelor caniculare, printr-un acoperiș generos, creat pe dimensiunile dorite.


În cele ce urmează, îți vom prezenta doar o parte dintre avantajele pe care le poate aduce un simplu foișor din lemn, construit în gradina ta:

monetization_on

Prețuri avantajoase;

beenhere

Calitate superioară;

alarm_on

Timp de execuție redus și montaj rapid;

trending_up

Rezistență îndelungată în timp;

brush

Posibilitate de personalizare;

hot_tub

Spațiu de relaxare în aer liber;


Detalii tehnice

Cea mai mare parte a procesului de realizare a unui foișor de lemn se va petrece în fabrica specializată Doxar. Pe șantier, foișorul va fi doar așezat si fixat corespunzător, de către echipa Doxar. Putem efectua comenzi atât în Romania, cât și în alte țări, oferind transport oriunde doriți.

Construcția unui foișor din lemn permite sute de opțiuni și posibilități de proiectare, iar echipa Doxar va lucra cu tine pentru a determina tipul și designul foișorului de lemn care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. O capacitate de producție alcătuită dintr-un colectiv de specialiști dedicați și având la dispoziție numeroase utilaje și soft-uri speciale de prelucrare, de ultimă generație, ne permite să abordăm diverse proiecte cu construcții de lemn.


Ce prețuri pot avea foișoarele din lemn?

Trebuie să ști că prețul unui foișor de lemn se calculează în funcție de o mulțime de factori. Primul factor de influență al costurilor este tipul materialului ales. Cu cât materialele sunt mai greu de obținut și de montat, cu atât și costurile lor vor fi mai mari. În al doilea rând, trebuie menționat faptul că tarifele se calculează la metru pătrat. Acestea fiind spuse, în principiu, prețul unui foișor din lemn poate sa varieze în funcție de complexitatea proiectului. Foișoarele din lemn au prețuri destul de mici și au un timp de construcție redus, în comparație cu alte accesorii de grădină. Manopera unui foișor din lemn poate avea un preț destul de accesibil, dar poate varia în funcție de cerințe. Există mulți producători de foișoare din lemn pe piața românească, care au oferte de preț mici, dar care oferă servicii și produse de slabă calitate. În schimb, Doxar furnizează produse și servicii prompte, de înaltă calitate.

Dacă dorești să obții o ofertă personalizată, îți recomandăm să ne contactezi și să ne ceri o ofertă. Echipa Doxar îți poate prezenta prețul unor modele prefabricate, iar dacă dorești un proiect personalizat, îți vom putea calcula costurile finale în funcție de cerințe.