Gerard ROMANCu un aspect mediteranean, inspirat de imaginea rezistenței și măiestriei arhitecturii romane, ca simbol distinct al trăiniciei și eleganței de-a lungul timpului, țiglele Roman reflectă aceste calități memorabile prin frumusețe, rezistență și trăinicie.

Fumusețe, rezistență, trăinicie! Acoperiș unic și inovator! Cu un aspect mediteranean, inspirat de imaginea rezistenței și măiestriei arhitecturii romane, ca simbol distinct al trăiniciei și eleganței de-alungul timpului, țiglele Roman reflectă aceste calități memorabile prin frumusețe, rezistență și trăinicie. Rezistență și performanță!


Țiglele GERARD au la bază produsul revoluționar dintre proprietățile fizice ale rocilor și a oțelului, ceea ce conferă rezintență împotriva celor mai aprige condiții meteorologice. Acestea sunt fabricate din oțel Zincalume R , oțel cu strat de acoperire din zinc și aluminiu, oferind astfel o rezintență sporită la coroziune, chiar și în mediul marin. Fiecare modul de țigle este acoperit cu un strat de granule din rocă naturală și un strat acrilic. Toate țiglele GERARD sunt acoperite după procesul de profilare, eliminând astfel pericolul apariției de crăpături superficiale la nivelul stratului de protecție.