Țigla metalică GerardBrandul GERARD® reprezintă calitatea garantată a AHI ROOFING din Noua Zeelandă, inovatorul tipului de țiglă metalică ALUZINC ® cu acoperire din piatră naturală.
Prin cele patru tipuri principale de profile (Heritage, Classic, Shingle și Shake), GERARD® acoperă o paletă arhitecturală bogată, conferind aspect natural și plăcut învelitorilor.


Sistemul GERARD ® a ieșit pe porțile fabricii în 1942, iar în 1997 acest sistem a obținut permisiunea garanției de 50 de ani. La bază, panourile GERARD® sunt formate dintr-o placă de oțel profilat de 0,4 mm acoperită de alte 7 straturi dispuse orizontal. Fiecare strat este profilat astfel încât asigură o acoperire și o suprapunere perfectă. În plus, cu numai 7kg/m2, acoperișurile GERARD® sunt printre cele mai ușoare din lume.Oțelul cu acoperire de tip ZINCALUME® are o rezistență la coroziune mult mai mare decât a altor tipuri de acoperișuri. Combinația dintre un strat superficial, expus mediului, cu o barieră de protecție de zinc și aluminiu oferă performanțe superioare în comparație cu acoperișurile galvanice în orice mediu, pretându-se foarte bine în zonele cu salinitate ridicată. Țiglele GERARD® sunt disponibile într-o gamă largă de culori naturale pentru a se putea integra cromatic armonios în mediul înconjurător.