TINY HOUSE

De curând, Doxar are în portofoliul său cu produse și diverse modele de tiny house de vânzare. Aceste tiny houses pot fi concepute după nevoile și dorințele tale, având un preț de achiziționare mult mai ieftin decât o casă din lemn normală.

Suntem convinși că un tiny house devine cu adevărat o casă de locuit atunci când este construit după dorințele și nevoile clienților noștri. De aceea, ne propunem să personalizăm fiecare tiny house pe care îl construim pentru tine. Pentru început, am selectat câteva modele dintre preferatele noastre pentru tine. Dacă cauți inspirație, alege unul dintre proiectele noastre de mai jos.

Proiectele noastre:


Ce servicii principale îți oferim pentru un tiny house la cheie:

Header text

Header text

Header text

Header text

Header text

Header text

Header text

Header text

Header text

Header text

Slide 1
Posibilitatea de personalizare

Îți oferim posibilitatea de personalizare pentru fiecare căsuță dorită.

Slide 2
Structură izolată, cu învelitoare

Fiecare tiny house este compus dintr-o structură de cadre (panouri) portante de lemn, placate cu OSB, izolate cu vată minerală. Acoperișul, în două ape, este prevăzut cu învelitoare din Tablă Fălțuită Metigla.

Slide 3
Finisaje complete

Finisajele complete pentru fiecare căsuță din lemn realizată de noi constau în gresie și faianță în baie, parchet/linoleu în camere, lambriu periat interior și exterior, culori la alegerea clientului.

Slide 4
Instalații electrice și sanitare

Fiecare căsuță din lemn are inclus în prețul final instalațiile electrice și sanitare.

Slide 5
Sistem de încălzire agreat

Împreună cu tine vom stabili sistemul de încălzire potrivit pentru căsuța dorită, în funcție de utilitățile din zona de amplasare a acesteia.

Slide 6
Tâmplărie (uși și ferestre)

Fiecare căsuță are inclus în prețul final tâmplăria specifică fiecărui proiect. Poți găsi în portofoliul nostru tâmplărie din lemn, lemn-aluminiu sau aluminiu.

Slide 7
Echipare complementară

Echiparea complementară a căsuței poate consta în mobilă la alegere, aparatură electrică și sanitară la alegere, luminatoare în acoperiș, alte cerințe ale clientului, diverse finisaje sau compartimentări etc.

Slide 8
Ambalare și livrare

Fiecare tiny house este ambalat corespunzător și livrat în cele mai bune condiții.

Slide 9
Garanție

Îți oferim garanție pentru fiecare căsuță achiziționată de la noi, în condiții de exploatare normală.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Aceste căsuțe din lemn sunt livrate clienților noștri la cheie, adică, după ce are loc procesul de instalare în locul dorit, căsuța este pregătită 100% să fie locuită.

Un tiny house, este ușor de întreținut, are un consum redus de energie și este accesibil pentru fi a cumpărat la cheie (pregătit pentru a fi locuit), având un preț foarte avantajos. Folosind tehnici de design inteligent, o căsuță mică permite spațiu pentru toate necesitățile, precum living, bucătărie, dormitor, baie, dar și depozitare esențială.

Dacă ești în căutare de ceva nou și original, DOXAR poate fi soluția ta! Așteptăm cu nerăbdare să ne contactezi și să lucrăm împreună la căsuța visurilor tale!

Mergi pe pagina anterioară

Mergi pe pagina următoare