Tiny House (sau casă mică) este un concept stabilit în Statele Unite, de unde a apărut și această mișcare, câștigând mai apoi teren și în alte țări, dar mai ales în România.

De obicei, nu mai mare de 400 mp și nu mai mică de 20 mp, un tiny house este ușor de întreținut, are un consum redus de energie și este mai accesibilă pentru fi a cumpărată direct, având un preț foarte accesibil. Folosind tehnici de design inteligent, o casă mică permite spațiu pentru toate necesitățile, cum ar fi un spațiu de locuit, bucătărie, dormitor și baie, precum și depozitare esențială.

În marea majoritate a cazurilor, un tiny house poate fi construit fie pe piloni din lemn sau din beton, fie pe fundație de beton. Pilonii sau fundațiile din beton rămân în sarcina clientului, iar de tiny house ne ocupăm noi până la cel mai mic detaliu.

De curând, Doxar are în portofoliul său cu produse și diverse modele de tiny house de vânzare. Aceste tiny houses pot fi concepute după nevoile și dorințele tale, având un preț de achiziționare mult mai ieftin decât o casă din lemn normală.


Proiectele noastre:

Acest tip de căsuțe îți oferă o gamă largă de beneficii prin achiziția lor:

  1. Poți să călătorești cu un tiny house oriunde dorești

  Unul dintre cele mai mari beneficii este abilitatea de a o încărca pe un camion și de a o duce într-o locație nouă. Indiferent dacă încercați să vă mutați într-un loc nou sau pur și simplu să plecați în vacanță, faptul că aveți un tiny house face surprinzător de ușor să vedeți locuri noi și să admirați cu adevărat frumusețea naturii.

  Indiferent de modul în care vă doriți să fie proiectat un tiny house, mobilitatea sa potențială este un beneficiu imens. Doxar poate face acest lucru posibil, așa că nu ezita să ne contactezi!

  2. Tiny house are un preț foarte accesibil

  Acestea fiind spuse, un tiny house poate avea un preț ce reprezintă doar o fracțiune din prețul caselor tradiționale și poți avea totul conceput special pentru tine.

  3. Cu un tiny house, nu trebuie să îți faci griji cu privire la plecările viitoare

  Un lucru care împiedică adesea oamenii să cumpere o casă tradițională este permanența ei. Este o investiție uriașă pe care trebuie să o faci în această structură imobiliară și în terenul care o înconjoară.

  Ce se întâmplă dacă obțineți un loc de muncă nou într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară și trebuie să vă mutați? Sau dacă ai niște vecini foarte enervanți și vrei să scapi de ei?

  Singura ta grijă permanentă va fi doar casa, așa că, dacă obții un loc de muncă nou în altă parte, poți încărca tiny house-ul într-un camion și îl poți duce liniștit în acel loc nou! Trebuie doar să găsești un loc unde să locuiești, iar Doxar se va ocupa de tot, astfel încât locuița propriu-zisă să nu vă creeze niciodată probleme.

  4. Cu un tiny house poți fi extrem de ecologic și prietenos cu mediul înconjurător

  Deoarece un tiny house este de dimensiune mică, o poți concepe din multe materiale eco. Doxar este foarte receptiv la ideile eco și vine în ajutorul tău cu multe materiale de acest tip.

  5. Poți fi extrem de eficient din punct de vedere energetic prin achiziționarea unui tiny house

  Indiferent dacă alegi să utilizezi energia solară sau să te conectezi la o linie de alimentare, nevoile de energie ale unui spațiu atât de mic sunt mult mai mici decât nevoile de energie ale unei case tradiționale. Aparatele mai mici funcționează mai eficient și un spațiu mai mic folosește mai puțină energie pentru încălzirea și răcirea aerului.